Fortid man er stolt av.

Eller ikke … For en stund siden satt jeg og Googlet, jeg Googlet meg selv av alle ting. Jeg kom nemlig på at jeg for noen år siden hadde 2-3 blogger som jeg skrev litt på i ny og ne. Problemet var at jeg ikke husket helt hva disse bloggene het. Det var tilbake i 2012 blant annet, hvor jeg hadde en blogg hvor tanken var å kunne skrive om alt og ingenting. Litt samme konseptet som med Tigerjentene. Dessverre gikk ikke bloggingen den gang helt slik jeg hadde planlagt, og bloggen støvet rett og slett ned. Nå ca. 5 år etter har jeg blåst støv av noen av innleggene jeg postet der, og har bestemt meg for at de skal få se dagens lys her på Tigerjentene istedenfor.

Det er nok ingen kjente innlegg for noen av dere som følger oss Tigresser, og de kommer til å være litt redigerte. Jeg var ikke så flink til å prioritere rettskriving den gang, så det er en del skrivefeil og feil formuleringer i de gamle innleggene. Et av innleggene mine som jeg kommer til å re blogge er fødehistorien fra da Isabell ble født og for å være helt ærlig kommer ikke dette innlegget til å være sensurert på noen som helst måte. Innlegget kommer til å være en oppvarming til det kommende innlegget om den kommende fødselen.

Det er noen av innleggene jeg ikke er like fornøyd med fra de tidligere bloggene mine, men man kan ikke alltid være superfornøyd med alt man har gjort.

 

Ikke la fortid være fortid, bring det frem i dagens lys en gang i blant. Det kan vekke de merkeligste kreative gener i kroppen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s