Julaften og bursdag en gang i måneden.

En gang i måneden får jeg en pakke i posten, og det føles som julaften og bursdag på samme tid. Jeg vet aldri hva jeg får og det er en like stor overraskelse hver måned. Gaven kommer kamuflert i en sort kartong. Inne i kartongen er det en flott utformet eske med forskjellig design nesten hver måned. Denne måneden er esket dekorert med marmor mønster, og ser utrolig eksklusiv og luksuriøs ut.

Inne i esken er innholdet fint pakket med silkepapir og silkebånd. Vedlagt ligger også en fin hilsen fra avsender med forklaring på innholdet.

Innholdet denne måneden er følgende:

1. OOLUTION Eye Love, 2. SPA TO YOU Face brush, 3. GLAM OF SWEDEN Matte nail polish (nude), 4. HOT MAKEUP Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow, 5. PALMOLIVE GOURMET Gourmet mint & coconut Shower Cream, 6. BONUSPRODUKT: SOFTLAN Tøy mykner, bringebær.

Innlegget er ikke sponset av Glossybox og jeg legger ut dette på eget initiativ. Jeg har hatt dette abonnementet siden Mai 2016 og har aldri vært skuffet over innholdet. Det fine er også at når man oppretter en Glossybox-profil legger man inn litt info om hudtype, styling preferanser, farge preferanser osv. jeg er usikker på i hvor stor grad de tar hensyn til denne informasjonen, siden de har ganske mange abonnenter hver måned. Du kan bestille din Glossybox her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s