Hva skjer etterpå?!

Et spørsmål mange kanskje har stilt seg selv ved flere anledninger, kanskje ikke i det daglige, men mer dersom du står døden nær. enten det er noen du kjenner som har gått bort eller er på dødsleiet. Noen tror på et liv etter døden, andre tror på gjenfødelse, eller at blir en sjel og at man kan kommunisere med de gjenværende.

Mange tror at når man dør, så er det slutt. Litt som i et eventyr i grunn, når fortellingen når siste side gjenstår det bare å si “snipp, snapp, snute, eventyret er ute”. Jeg, på min side, er litt likeglad på hva som skjer etter døden. Det høres kanskje litt rart ut og tas kanskje ikke så godt imot hos mange, men det er det jeg tror.

Jeg tror ikke på såkalte medium, healere eller sjamaner eller hva det nå enn måtte være. Dette er nå min mening, og om du ikke er enig så er det greit for meg. Jeg er av den oppfatning av at alle er forskjellige og tror på forskjellige ting, noe annet ville jo vært litt kjedelig i lengden om alle skulle mene og tro det samme. Jeg tror imidlertid at det er litt sunt å spørre seg dette spørsmålet en gang i blant.

Det er ikke bevist på noen måte på hva som faktisk skjer med sjela vår når boka er ferdig. Men det er jo slik at vi mennesker må ha noe å tro på. Så hva tror du egentlig vil skje når boka er ferdig lest?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s