En håndlaget dåpsgave.

Vi var bedt i dåp til kjære lille Vilde i sommer, men vi hadde dessverre ikke mulighet til å dra. Men siden jeg hadde begynt på dåpsgaven hennes, ville jeg ferdigstille den slik at hun kunne få den. Så for noen uker siden hadde vi endelig anledning til å overlevere gaven.

Jeg har laget et album fra bunnen av, med en side dedikert til hver måned i Vildes første år. Det er mange sider og “fold outs” som gjør at det er masse plass til bilder, det er 6 hoved sider med en midt lomme i hver side, med en egen utagbar side til bilder.

Her kommer et skikkelig bilderas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s