​Det var ikke nok…

For en stund siden skrev jeg om mitt nye eventyr og min vei til å bli tynnere. Jeg er på god vei til å bli lettere og smalere her og der, men det har stoppet opp litt. Jeg har ikke gått ned like mye som jeg hadde håpet til nå og det kommer til å bli vanskeligere og nå målet sitt innenfor den tiden vi har satt.

Nå tenker de fleste at jeg kanskje har gitt opp alt, men nei det har jeg ikke. Jeg definitivt gått ned noe i vekt, men treningen har blitt lagt litt på hylla, da det gjør mer vondt for kroppen enn godt for øyeblikket. Jeg har blitt smalere rundt lår, legger og armer, men magen derimot har nok blitt litt større. Om du ikke har lagt sammen to og to allerede så kan jeg gi et lite hint ved hjelp av et bilde tatt 24. Juni i år.

received_10156974897255304.jpeg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s