Gårsdagens bilde. *Noe du har laget*

Helene’s bilde for dagen igår:

Jeg er en scrapper. Det er kanskje et ukjent begrep for mange. 

Jeg har flere kasser med papir og kartong som jeg skal lage kort og andre papir produkter av. Jeg tar vare på mye som brukes i husholdningen, slik som hermetikk, gamle yoghurtbeger osv. Og som regel har jeg en viss anelse om hva jeg skal lage, men i det siste har det vært litt scrappetørke. 

Men så dukket det opp en mail fra en av hobby butikkene jeg handler hos. De arrangerte kortlagingskurs, akkurat det jeg trengte nå. Jeg har ikke mange jeg kjenner i scrapping verden så det blei til at jeg reiste aleine. Og hadde det ganske gøy. 

Her er resultatet. 😁

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s