Nei, nå drar vi!

Nei, nå drar vi!!

I skrivende stund er det ca fem år siden vi fire jentene var på jentetur sammen. Da hadde vi en kjempeartig tur til London, og jeg sitter igjen med masse minner og latter den dag i dag!

Stadig vekk har temaet om ny jentetur kommet på bane, men av diverse grunner har det ikke blitt til noe. Nå derimot, reiser vi!

Det er ikke store turen, men det er likevel en tur vi tar sammen. Vi hiver oss på en båt og vinker farvel til hverdagen og daglige plikter. I to dager skal vi nyte sjøen, god drikke, (forhåpentligvis) god mat, dansbar musikk, spa og godt selskap!

Reisesjuk som jeg er, så har jeg allerede begynt å pakke! Ikke spør hvor lang tid i forveien jeg begynner å pakke hvis jeg skal bli borte i mer enn en uke. Det kribler i kroppen, smilet sitter ENDA løsere enn vanligvis og jeg er så klar for å sette sjøbein at jeg veit nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg!

Helga kan ikke komme fort nok denne uka!

Jenter, jeg glede meg til å reise på nytt med dere!!

Skal det hele dokumenteres undres du? Ja, selvfølgelig! Og hvis du ønsker å følge med underveis kan du legge til @tigerjentene på instagram. Vi kommer til å poste jevnlig gjennom turen.

SHIP O’HOI!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s