Dagens bilde. *søtt/søt*

Helene’s bilde for dagen:

Da jeg kom for å hente dattera i barnehagen i dag, spurte en av de ansatte meg om jeg hadde fått tegningen i går. Jeg ble litt forundret og svarte at det hadde jeg dessverre ikke. Den ansatte spurte mini om hvor tegningen var, og vipps så forsvant mini ut til skuffen sin og viste stolt frem en tegning til meg. Jeg kan virkelig ikke beskrive tegningen bedre enn at hun helt på egenhånd, for første gang, har skrevet *til mamma*. Eneste hun hadde fått hjelp til var at den ansatte hadde skrevet “til mamma” på en annen lapp, slik at hun kunne herme.

img_20161019_203455.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s