Dagens bilde: *Barndomsminner*

Helenes bilde for dagen: 

Dette var et vanskelig tema synes jeg, fordi det er så mye å ta av. Men da jeg var hos legen tidligere i dag gikk jeg forbi en slik karusell. Jeg har ikke mange minner som kan nevnes fra slike, men hver gang jeg går forbi en slik får jeg skikkelig lyst til å slenge meg på og ta ett par runder.

Hvem vet, kanskje jeg tar meg en tur en dag.

Christinas bilde for dagen:

Det er noe ekstra kos med de øyeblikkene hvor gode barndomsminner kombineres med voksne gleder! For en liten stund siden oppdaga jeg at Cappelen Damm sin Kafé Elling serverte kaffe i disse fantastiske Hakkebakkeskogen koppene, så kjente jeg at det varma hjertet litt ekstra!

img_1014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s