Pampering time… 

Jeg har alltid vært glad i velstelte negler og hender. Jeg har forsøkt meg på negl design selv ved å se filmer på youtube og gjennom blogger. Jeg forsøkte en periode på å legge akrylnegler på meg selv uten å lykkes særlig godt.

Jeg har ganske utfordrende negler, sånn med tanke på fasong og størrelse. Dette har gjort at jeg ikke har likt å gå til negl salonger for å fikse neglene mine. De aller fleste neglteknikkere bruker tipper når de støper negler, og de aller fleste legger kun gelenegler.

Personlig liker jeg ikke gelenegler da disse lett løsnet og noen ganger krakkelerer på meg. Selv om jeg en god stund hadde gelenegler en god stund, var jeg egentlig aldri fornøyd. Fasongen ble for stor og neglene mine så mye større ut enn de er. Men etter en lang pause fra falske negler, har denne jenta endelig funnet en som kan legge nydelige negler på meg.

Jeg møtte Desirée på en torgfest som ble arrangert på Bogerud for ca. 6 uker siden. Der satt hun og lakket og støpte negler. Jeg snakket litt med henne ang. mine negler og hun mente at hun kunne legge akrylnegler på meg og at det ville se veldig bra ut. Etter en liten stund bestemte jeg meg for at jeg skulle gi det et forsøk og ble enig med Desirée om ca tid jeg kunne komme bort å støpe negler.

Det tok ikke lang tid før neglene mine var forandret til fine lange negler med fin fasong og størrelse. Disse neglene sitter kjempe godt på meg og jeg har vært kjempe fornøyd med de siden. Nå har jeg fått fylt på det som neglene har vokst ut og et fortsatt supert fornøyd med resultatet. Bilde i overskriften er mine.

Og når jeg er fornøyd med noe så skryter jeg av det. Jeg har fått låne noen bilder fra Facebook siden til Desirée, som du finner her. Hun jobber på en salong i Ski som heter Just You og jeg anbefaler henne på det sterkeste.

Ta kontakt med salongen og spør om ringe hos Desirée. Kontakt info finner du her.

Legger ved bilder av noen negler hun har gjort.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s