Dagens bilde *Noe du hadde på deg*

Christina’s bilde for dagen. received_10157478022255316.jpeg

Det har vært høst i lufta en liten stund nå, men i dag var første dagen jeg måtte ta frem lua. Det er en ekstra herlig sjarm med det å finne frem luer, skjerf og vanter, og jeg smilte nok litt ekstra i dag mens jeg reiste avgårde til jobb med lua på.
Helene’s bilde for dagen.img_20161005_114634.jpgSom Christina skrev i gårsdagens innlegg har jeg dessverre blitt forkjølet.
I den anledning har jeg funnet frem raggsokkene og tjukke gensere. Jeg har lett for å fryse, ikke bare om vinteren, men også om våren, sommeren og høsten. Så her i huset har vi alltid tepper liggende lett tilgjengelig og de brukes året rundt. Raggsokker har samme prioritet, lett tilgjengelig og tas på når forkjølelsen kommer snikende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s