Dagens bilde: *Postkasse*

Helene er dessverre syk og har ikke hatt mulighet til å ta noe bilde for dagen, så i dag blir det bare mitt bidrag:

img_1027

Postkasser på rekke og rad. De møter meg hver eneste gang jeg er på vei hjem. Noen ganger har dem intet å dele, andre ganger er det bare ord jeg ikke ønsker å høre, men av og til gir de meg små gaver!

I går var en sånn dag! Da kom de nye visittkortene våre i posten! Det var en dag hvor jeg hadde litt ekstra dansende gange fra postkassa til døra. I dag var det en mye roligere Christina som spaserte mellom de to, med ikke annet enn et OBOS blad under armen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s