Kylling ass…

Selv om jeg har en bakgrunn fra restaurant bransjen, så er jeg helt håpløs på det å følge oppskrifter og fremgangsmåter i matlagingen min. Jeg tilsetter alltid litt ekstra eller tar vekk en ting. Det blir ikke nødvendigvis feil på noe vis, men det blir min egne lille vri. Fordelen med at jeg ikke følger oppskriftene er jo at det aldri blir likt, og ulempen da er jo at hvis noe blir skikkelig digg engang er det ikke sikkert at det blir like godt neste gang.

I tiden fremover kommer det til å dukke opp noen oppskrifter her og der, men mine oppskrifter vil ikke inneholde nøyaktig mengder, rett og slett fordi jeg veldig sjelden måler opp det de ingrediensene jeg bruker.

I går lagde jeg kyllingfilet med hvitløk og rosmarin. Mmm, skikkelig digg.

Jeg brukte følgende til denne retten.

* Kyllingfilet

*mandelpoteter

*sjampinjonger

*masse hvitløk, litt rosmarin og masse smør.

Ha smør hvitløk og kylling i en ildfast form, stek på ca 200 grader i ca 20-30 min. avhengig av størrelsen på filetene. Kok poteter møre. Kutt og stek soppen i litt smør sammen med litt hvitløk.

Legg opp på tallerken og nyt et herlig måltid som passer perfekt i høst mørket.

img_20160927_180844.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s