La oss google litt. 

Alle som hatt brukt en data eller vært på internett, hatt trolig på et eller annet tidspunkt brukt Google. Om det så har vært for å finne et sted å spise, en butikk eller bare for gøy. Jeg tør å påstå at jeg bruker Google hver dag, både privat og på jobb. Man finner jo alt på den siden. 
Dette er jo en relativt nyoppstartet blogg så man forventer kanskje ikke at siden dukker opp hvis man søker på Google. Jeg forventer iallfall ikke det, men jeg kjedet meg en dag så jeg bestemte meg for å søke på tigerjentene. 

Og det var vi øverst på siden. 

Det morsomste å se var at vi lå høyere opp en jentene som var med i tv programmet, Tigerstaden. Det kanskje ikke alle som husker det programmet, men det var Linni Meister, Therese Haugnes, Carina Dahl og Mari Haugersveen som var med i programmet. Dette er jo relativt kjente jenter, så da er det ekstra gøy og se at vi faktisk ligger øverst på lista over tigerjenter. 

Fun fact: 

I 2015 var nordmenn opptatt av ulovlige streamingtjenester, husmorporno, Apples nyeste iPhone, terrorhandlinger i Paris, Norges nye fotballyndling, Martin Ødegaard og emojier.

  • Infoen er henten fra denne artikkel fra dinside.no.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s