Den beste starten på dagen. 

En gang i måneden cirka må jeg, som så mange andre, fylle bensin på bilen min. Igår måtte jeg kjøre til shell Ensjø for å få fylt opp tanken. Når jeg kom dit var det en pumpe ledig, så jeg tok den. Gjorde meg klar til å fylle, tok frem kortet og puttet det inn i betalingsterminalen. 

Lesefeil. 

Jeg forsøkte et par ganger til, men samme beskjeden kom. Lesefeil. Jeg så ingen andre muligheter enn å finne en annen pumpe. På dette tidspunktet var jeg relativt irritert på kortet mitt og den dumme terminalen. Til slutt ble det en pumpe ledig, og jeg fikk til slutt betalt og fylt opp tanken.

Irritasjonen min ble ikke mindre. Og bare for å tror min nysgjerrighet hadde shell plassert ut et stort skilt med bilde av ferske drømmeboller. Blir ikke litt fristet av det liksom.

Inne på stasjonen ble jeg møtt av et morgenfriskt “god morgen”. Bak kassa sto en smilende fyr, og hilste pent på kundene som kom inn. Jeg gikk bort til kassen og spurte om de hadde drømmeboller. De var akkurat ferdige. Mannen i kassa så på meg og lurte på om jeg ikke trengte en kopp kaffe ved siden av bollene. 

Jo tenke jeg, det gjør jeg. For hva er vel bedre enn ferske boller og god kaffe. Mens jeg sto og lage meg kaffe hører jeg at mannen pakket boller ned i en pose. Og akkurat idet jeg tar koppen min fra automaten og setter lokk på, kommer mannen bort til meg og rekker meg en pose med begge hender.

“Pass på, bollene er varme. ” sier mannen før han snur seg. Og på vei ut av stasjonen sier han “ha en fin dag”. 

Dette gjorde virkelig dagen min å møte en så hyggelig person en tidlig morgen. 

Tusen takk for en flott start på dagen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s