Innboksen og jeg hadde oppvaskmøte!

Mesteparten av tida så er innboksen (eller rettere sagt innboksene) min og jeg relativt gode venner. Den leverer en del nyttig informasjon (noe jeg har venta på, andre ting visste jeg ikke at jeg lurte på), den lar meg holde kontakten med venner og bekjente som er langt unna, lar meg sende bilder og dokumenter uten den lange ventetida og selvfølgelig (som alle gode venner) har den noen ideer og forslag som bare er helt på jordet!

Vi kommer godt overens, mesteparten av tida.

Det er når den velger å ignorere meg eller ikke være med på leken at det hender det blir litt hett, men det har alltid vist seg å være noen andres feil og derfor så klarer jeg jo ikke å forbli irritert.

Men nå i det siste har virkelig innboksen vært en passiv aggressiv smålig idiot. For er det ikke typisk at når en er mest reisesjuk, så inviterer den sine bestevenner Booking, Hotels og Tripadvisor over for et kveldsbesøk? Og mens de er på besøk så har dem jo ikke annet å fortelle om enn alle turene de kan anbefale, og de har til og med tatt med seg innbydende og flotte bilder også! Når disse har blitt sendt på dør, så er den ikke snauere enn at den inviterer H&M, Etsy og Amazon på besøk for å vise frem. Disse tar også med seg alt mulig rart som blir viftet foran ansiktet på en. Jeg jager disse også på dør, men stadig vekk har innboksen min besøk av spennende selskaper med gode tilbud og flotte produkter. Og la oss ikke engang starte med å gå innpå den Nigerianske prinsen/fremmede slektningen med de hundre og ørten millionene som jeg gjerne får en stor del av hvis jeg bare sender noen få opplysninger! For hvem av oss har vel ikke drømt om at han er ekte, men må innse at når noe virker så alt for godt til å være sant, så er det som regel det.

Så i dag hadde innboksen og jeg en liten alvorsprat. Jeg satte meg ned med den og fortalte akkurat hvor skapet står, hvem som ikke lenger har lov til å komme på besøk og hva jeg forventer av den fremover. Jeg føler at vi kom til en enighet og at den forsto hva det var jeg prøvde å få frem, men vi får nå se.

spam-from-hogwarts

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s