Gratulerer med dagen. 

For 4,5 år siden forandret livet seg, for kjæresten min og meg. Etter å ha klaget litt på at jeg var kvalm, trøtt og hadde vondt i puppa ble jeg litt små ertet av kjæresten. Han tullet med”du er sikkert gravid” kommentarer, så får å motbevise han tok jeg en test. Og jaggu var den ikke positiv også. Jeff ble kjempe glad, men tenker og så “fillern, han hadde rett jo”. 

Våren og sommeren 2012 var spennende og vi gleder oss veldig til å få hilse på deg. 11 mai 12 fikk vi vite at det var ei lita jente som skulle kapre våre hjerter. Det ble handlet inn vogn, klær, bleier osv. Og 16 september 12, meldte du din ankomst. Og du hadde dårlig tid når du først bestemte deg for å hilse på oss. 

Vi ble forelsket oss på nytt, men denne gangen i ei lite jente på 2830 gr. I dag fyller du 4 år alt og du har tatt hjertene våre med storm og du imponerer stadig. 

Gratulerer masse med dagen, Isabell. Vi er glad i deg. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s