Jeg hadde et one night stand forrige torsdag… 

Torsdag forrige uke gjorde jeg noe som jeg bare har gjort 3 ganger før, så det er ikke noe som skjer så ofte.

Jeg hadde et one night stand med en gammel flamme. Dette har jo kun skjedd 2 ganger tidligere, men jeg er stolt over det jeg har gjort. Jeg mener det er viktig å skeie ut en gang i blant. Det styrke selvtilliten, erfaringene og hvis du gjør et skikkelig godt førsteinntrykk for du til og med litt skryt.
Noen har dette som et yrke på heltidsbasis, og de tjener gode penger på det. De tjener ofte mer i driks enn i lønn, noe som er helt sykt egentlig. Utseende har ikke så mye å si egentlig, men du vil trolig oppleve at driks og komplimentene sitter løsere dersom du har store pupper, sprettrumpe, blondt hår og et sminket ansikt. Du kan også oppleve at kundene står i kø for å bli betjent av deg.

Jeg synes det er utrolig gøy å ha disse one night standene hvert 2. år, og jeg er ikke alene om det heller. Jeg deler gleden med en av mine beste venner, og sammen med henne ler vi og underholder vi mange hyggelige mennesker i løpet av en kveld. Det blir mange flasker vin og champagne i løpet av en kveld, og ofte litt likør til kaffen etterpå.
Alt dette gjør iallfall meg trøtt og sliten, og da er det ekstra godt med en dusj etter en lang kveld. Denne gangen holdt vi på til 00.30, før vi ble helt klare til å dra hjem.

Det har vært samme gjengen som helst kommet hver gang de siste 6 årene. Og det er alltid like gøy å se de igjen.

Men jeg er helt klart glad for at det er 2 år til neste gang vi skal servere i reunion for en gjeng som gikk på Ris Gymnas for over 60 år siden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s