Hverdagsmagi!

Det er mange hverdagslige ting som kan anses som hverdagsmagi i en ellers travel og alminnelig hverdag, men nå i det siste har jeg opplevd at magi har sneket seg inn i livet mitt mye tydeligere enn før. Den har kommet i formen av Harry Potter.

Leander har nå virkelig fått smaken på Harry Potter og det er så deilig å se, og ikke minst kunne dele gleden for både disse fantastiske bøkene og filmene! Det er historie med så mye visdom og god lærdom for de små som er på vei inn i den litt mer selvstendige tida si. Og i tillegg så holder det magien og kreativiteten i live! Det gleder meg så stort å vite at han og kompisene leker Harry Potter på fritida, og en av de tingene som står øverst på ønskelista hans er nå en skikkelig tryllestav.

anigif_original-grid-image-28281-1406128636-4.gif

Det er jo helt klart at jeg (som den bokormen jeg er) ønsker at Leander skal ha den samme gleden av litteratur som det jeg har. Ikke det at jeg forventer at han skal brenne like mye for det som det jeg gjør, men det at han kan nyte godt av det litteratur kan gi en.

Jeg leste den første Harry Potter boka ganske kort tid etter at den kom ut og jeg husker hvor betatt jeg var av den verdenen det hele er satt i. Jeg husker hvordan magien fascinerte meg, hvordan jeg drømte meg bort og jeg kan til og med huske at jeg leste den på en eller annen bilferie. Så jeg slukte bok én og to, men halvveis i bok tre stoppet det opp for meg. Ikke vet jeg hvorfor. Kanskje ble jeg bare distrahert av andre ting. Det skulle så ta meg mange år før jeg tok opp tråden igjen, men i mellomtida har jeg jo sett filmene og fått ekstremt mye glede av de også. I fjor plukket jeg frem bøkene igjen og begynte på begynnelsen. jeg er godt på vei inn i fjerde bok nå og koser meg like mye denne gangen som da jeg var lita.

Nå får jeg også muligheten til å oppleve de på norsk mens jeg leser de høyt for Leander, noe som også er en veldig interessant opplevelse.

Barns interesser har en tendens til å skifte veldig fort, men akkurat denne er en jeg håper får bli en stund. Jeg kommer til å gi den så mye næring som jeg kan og vi kommer helt klart til å kose oss stort i Potter verdenen fremover! Hverdagsmagien har kommet til oss og her er den mer enn velkommen til å bli!

tumblr_lboxp0rG461qb0zfoo1_500.gif

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s