Koselig julebord, eller var det det… 

Desember og tid for julebord med jobben. Gøy, tenker du sikkert nå. Vel det pleier å være veldig artig på jobb festene vi har, men noe var litt annerledes denne gangen. Dagen startet bra, masse latter og hygge på jobben før vi dro hjem for å skifte og sminke oss, iallfall vi jentene da. 

Ned til byen for en drink før showet og middagen. Fortsatt topp stemning. Vel inne på latter og showet ble stemningen brått en litt annen. Underholderne ble annonsert og jeg fikk en klump i magen. Jeg ble kvalm av tanken,og blir det fortsatt. Jeg kjente umiddelbart igjen en person som ville være der den kvelden. 

Det er vanskelig å forestille seg om hvordan det er å ha vært et mobbe offer gjennom hele skolegangen. Vel, la meg kaste litt lys på tema. Når du konstant går med en klump i halsen, og tanken av mat byr deg imot, du gruer deg til å gå ut av døren hjemme om morningen eller når du trekker deg unna i fri minuttene, fordi du vet at hvis noen legger merke til deg, vil du få slengt kommentarer etter deg. Og jeg kan love deg at de aller fleste av de kommentarene ikke er positive og hyggelige. 

Dette har jeg opplevd for mange ganger over flere år. Ungdomsskolen var værst, den minste lille ting, ble snudd mot meg og jeg ble gjort narr av flere ganger i uka. Det var enkelte personer som var verre enn andre så klart, og en av disse personen viste det seg at kanskje kunne befinne seg på samme show som meg  denne kvelden. 
Tanken gjorde meg kvalm. Jeg så ikke noe til denne personen i løpet av kvelden, men det var nok og vite at personen kunne vært der. 

Hadde det skjedd mye tidligere i livet, ville jeg trolig funnet på en unnskyldning for å komme meg vel derfra, men jeg er voksen nå og jeg har lært meg å ikke godta å bli tråkket på av andre.

La meg avslutte med dette. 

Hvis du ikke har noe pent å si om noen eller til noen, så la vær å si noe i det hele tatt. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s