Du er verdig dine drømmer!

Er det en ting jeg har blitt smertelig klar over etter jeg begynte å gå mer inn i meg selv og se på valgene jeg har tatt og retningene jeg har gått igjennom livet, så er det nettopp det hvor lett det er å ikke ta sine egne drømmer seriøst fordi man ikke tør å se på seg selv som verdig.

Veldig nylig hørte jeg på en fantastisk lydbok som heter You Are a Badass av Jen Sincero.

0c2fe62467b110249f0f6a70670013fe

Du kan trykke HER hvis du ønsker å finne ut mer om den.

Det var denne boka som gjorde meg ekstra bevisst på hvor flinke de fleste av oss er til akkurat dette. Vi setter oss store mål og drømmer, som vi deretter nedprioriterer fordi vi ser på dem som lite sannsynlige å oppnå, og oss selv som lite verdige gevinsten ved å nå dem. Det slår meg som helt absurd når en først begynner å virkelig tenke på det.

Så derfor har jeg nå valgt å tre på meg min usynlige superhelt drakt hver morgen, se meg selv i speilet og si dette til meg selv:

“Mine drømmer er ekte! Mine drømmer er viktige! Jeg SKAL nå dem, og jeg er verdig hva enn de måtte bringe meg på reisen!”

Det høres kanskje rart ut for mange, det å snakke med seg selv på denne måten, men det er utallige studier som viser at dette har stor virkning på menneskers selvtillit og evne til å nå sine satte mål.

Det å minne seg selv på sin egen storhet og unikhet er nok noe vi føler at vi hører om igjen og om igjen, men sannheten er nok dessverre den at vi er nødt til å fortsette å minne oss selv og andre på det. Vi er alle alt for flinke til å skyve oss selv og våre store drømmer ned.

Så derfor ville jeg bare legge ut en liten påminnelse om hvor viktig og fantastisk du er! Om hvordan ingen drømmer er for store! Og at du aldri må føle deg uverdig å nå dem!

Lukk øynene og finn tilbake til den lille gutten eller jenta som var overbevist om at hun kunne bli hva som helst, og gjøre hver som helst! Kjenn på hvordan den mentaliteten var og hold på den. Bruk den for alt hva den er verdt og begynn de første skrittene på den spennende reisen mot å nå dine drømmer!

JEG ER VERDIG! DU ER VERDIG!

IMG_0047

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s