This is who I am…

Det er noe jeg har tenkt mye på opp gjennom årene. Hva er det som utgjør nettopp meg? Det er mange ting som er med på å forme personer og personligheter. Nå skal jeg fortelle litt av min historie og hvordan den har gjort meg til den jeg er i dag.

img_20160702_105257.jpg

Jeg ble født en søndag i juni 1989 og ble lille søster til en flott og kul storebror og en søt og grei storesøster. Familiens minstemann, om du vil. tanten og onkelen min hadde en blandingshund som fikk en stor rolle i mitt unge liv. hunden, Tinka, utnevnte seg selv til min personlige body guard fra dag en. Hun passet på at ingen uvedkomne kom bort til vognen min når jeg lå ute å sov på ettermiddagen, hun passet på at bleia blei tatt på riktig og hun var alltid på vakt når noen lekte med meg.

Jeg gikk ikke i barnehagen før et år før jeg skulle begynne på skolen, men mamma og pappa måtte jo jobbe. Så da fikk jeg tilbringe masse fin tid hos farmor og bestefar. der husker jeg at det var bursdag hverdag, eller det virket i alle fall sånn for en liten tass som meg den gangen. Det var alltid noen av vennene til oldemor som hadde bursdag og da ble det servert bløtkake med masse krem på.

img_20160702_105240.jpg

Da jeg begynte på skolen ble jeg fort litt utafor. Jeg var neppe den mest populære på skolen, egentlig ikke middels populær heller. Og om det var en diskusjon i skolegården eller i klasserommet, var jeg aldri langt unna, og ofte var det sikkert jeg som hadde startet det hele. 🙂

Slik var det hele skolegangen min, men noen venner hadde jeg så klart. Noen få, men veldig gode venner. Sånn har det alltid vært, og det kommer nok alltid til å være sånn. Jeg var kanskje ikke best likt på skolen, og jeg har måttet tåle mye motgang fra både medelever og lærere. Jeg hadde en stor drøm på ungdomsskolen, om at jeg skulle bli advokat som voksen. Men i en foreldresamtale med lærerinnen fikk jeg pent til svar at den drømmen kunne jeg bare legge på hylla, for advokat kom jeg aldri til å kunne bli.

Nå viste det seg etter hvert at det var servitør jeg skulle bli. så da det var tid for å søke på videregående skole, falt valget på hotell og næringsmiddelfag. Jeg fullførte 2 skole år og 2 år som lærling. da jeg skulle gå opp til fagprøven viste det seg at det ikke var like lett som å jobbe som servitør, og dessverre sitter jeg den dag i dag uten fagbrev. Men jeg har fått masse erfaring og mye godt ut av skolegangen og jobbingen.

Jeg jobbet en stund som servitør, men fant ut at det var ikke det jeg ville drive med resten av livet. Jeg fikk en deltidsjobb i en kjøkkenutstyrs butikk, og der trivdes jeg kjempe god. Jobben var midt i blinken for meg, og jeg hadde endelig funnet noe jeg trivdes med og var god på. Etter et år fikk jeg en heltidsstilling i en sportsbutikk, noe som var en utfordring for en som ikke er spesielt sporty. Etter et halvt år fikk jeg en forespørsel om å komme tilbake til kjøkkenutstyr butikken som assisterende butikksjef. Jeg takket ja til stillingen og der jobbet jeg i en god stund, men siden vi hadde blitt foreldre, ble det litt liten fritid for meg.

Jeg har jobbet som servicemedarbeider på ServiceCompaniet AS i snart 3 år og jeg elsker jobben min. På siden har jeg en hobby i å lage papir produkter, som jeg innimellom selger på diverse markeder sammen med min mamma. I tillegg har jeg jo denne fantastiske jentegjengen som jeg har startet opp denne siden med.

img_20160206_013110.jpg

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s