Omringet av inspirasjon!

Jeg føler meg utrolig heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt som inspirerer meg på utallige vis! De fleste menneskene jeg har rundt meg er omtrent like positive som meg selv, og det er jo fordi jeg over tid har valgt å fjerne de menneskene som kun tilfører negativ energi til livet mitt. Om ikke de har noe positivt å komme med, så er det virkelig ikke verdt å bruke tid og energi på.

Misforstå meg rett, jeg prøver ikke å si at så fort en venn har det kjipt og er i et dårlig humør så skal man kutte dem ut. De personene jeg tenker på er de som virkelig aldri har noe godt å tilføye til din tilværelse. Mens når det kommer til venner og nære så er det heller viktig å prøve å snu en negativ periode, og heller eventuelt ta inspirasjon av erfaringene rundt det. Og det er nettopp det jeg er så takknemlig for at jeg har evnen til å gjøre. Jeg klarer å finne inspirasjon i det aller meste! Og jeg velger å omringe meg med mennesker, ting og omgivelser som får meg til å føle meg inspirert og klar for å jobbe kreativt. Om det så “bare” er en notatbok med pent mønster, en godt sammensatt spilleliste på Spotify, en film du allerede har sett hundre ganger eller en gåtur ute i skogen. Det kan være hva som helst, så lenge det er noe som får det til å fungere for DEG!

Så i dag tenkte jeg å fortelle om noen av de tingene jeg velger å omringe meg med for å holde kreativiteten oppe og forbli inspirert, annet enn mine fantastiske venner og nære 🙂

  • Vakre og innbydende notatbøker!

Verktøyene jeg bruker i mitt kreative arbeide er ekstremt viktig for meg. Jeg trenger gode penner (hotell penner er ofte overraskende gode! Takk til min søster for at hun lekte kleptoman da vi var i USA så jeg våkna etter en fuktig natt i Vegas med veska fulle av dem), notatbøker i alle størrelser (så jeg alltid har en som passer i veska) og ikke minst design som gjør at jeg blir glad og får ekstra lyst til å bruke dem.

  • God kaffe!

Livet er faktisk for kort til å drikke dårlig kaffe! Eller te, eller saft, eller kakao. Eller hva det nå enn måtte være du foretrekker å konsumere mens du jobber med det du elsker. Dette gjelder også for vin og andre alkohyler! Ikke skam deg for å skjemme bort artisten i deg fra tid til annen. Du er verdig det beste, og det er arbeidet ditt også.

  • Nye impulser!

Jeg er avhengig av nye impulser og opplevelser for å holde kreativiteten i live. Det må skje noe rundt meg, om det så er noe så enkelt som at det er en film som får meg til å gråte, en sang som gjør at jeg ikke klarer å stå stille eller en bok som jeg ikke klarer å legge fra meg. Andre ganger så trenger jeg større opplevelser. Reiser, nye mennesker eller bare å gå meg vill et eller annet sted. Man vet aldri hvor det store aha øyeblikket plutselig kommer til å dukke opp! Vær forberedt når det kommer!

  • Blomster og natur!

Jeg er generelt håpløs til å holde blomster i live hjemme hos meg selv (selv om det skal sies at de har fått en gjennomsnitlig høyere levealder nå enn det de hadde for 10 år sida, så det går i riktig retning), men for å kompensere så velger jeg å ha blomster print på mye av det som jeg har rundt meg. Og når været gjør det mulig så setter jeg meg mer enn gjerne enten i en park eller i skogen for å skrive. Det er noe av det beste som er.

 

Der fikk du et lite innblikk i noen av de tingene jeg velger å omringe meg med, men det viktigste vil alltid være menneskene. De som deler sine liv med meg her på kloden, de som får meg til å føle mer, de som får meg til å tenke og de som tilføyer fantastiske opplevelser og minner til livet mitt!

Inspirasjon finnes overalt, men du kommer ikke til å se den om ikke du gjør deg selv åpen for det. Så kom deg ut der, opplev og åpn opp hjertet ditt for alt det som potensielt kan endre livet ditt til å komme nærmere de store drømmene dine!

Omring deg med positivitet og kreativitet! Jeg lover at det vil smitte over på deg 🙂

IMG_0469

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s