​Fra by sus til måkeskrik og krabbefiske.

I en hverdag fylt av biler, blokker, konstante suselyder og barne gråt, er det jaggu godt å komme seg bort litt. Vårt tilfluktsted er hytta på hvaler. Der er det enkle kår, uten dusj og kloak, men det gjør ingenting. For når man er der slapper man fullstendig av, og det er få ting som bekymrer.
Dagene på hvaler går stort sett med til soling, båtturer, krabbefiske og bading for de tøffeste. Dattern min trives på brygga, men vil sjelden bade i sjøen. Hun elsker å fiske krabber med barna fra nabo hyttene. Hun er den yngste av barna der ute. Men nabobarna er flinke til å inkludere alle i lekene.
I dag gikk jeg ut med ferie og det venter 3 flotte uker på hytta.
Følg med så dukker det kanskje opp noen bilder av ferien vår.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s