Nå er det nok…

For noen uker siden var jeg hos legen min for å sjekke at alle vitaminverdier osv. er slik det bør være. Noe som jeg for øvrig ikke har fått svar på, så da regner jeg med at det er i tipp topp stand. Det skader jo ikke å sjekke en gang i året.

Jeg har nettopp fått ny fastlege, og tenkte derfor at jeg samtidig skulle sjekke om legen hadde noen råd til meg slik at jeg kunne gå ned litt i vekt. Eller ganske mye egentlig. Jeg tenkte at alle leger har forskjellig mening om kosthold og helse, så kanskje den nye legen hadde noen råd jeg ikke hadde hørt før.

Jeg må si jeg ble litt overasket når jeg fikk beskjed at min BMI var så høy og at jeg kunne kategoriseres som fedme. Jeg vet jo at jeg har noen (en del) kilo til overs på kroppen, men tenkte at det kan vel neppe være så ille. Men så sjekket jeg litt på nett og fant etterhvert ut at BMI i seg selv skal man ta med en stor klype salt. Jeg mener en mann/kvinne som trener til bodybuilder og har bortimot 0% fett på kroppen blir også ofte kategorisert som overvektig og fedme og har for høy BMI.

Jeg fikk time til ny kontroll om 1,5 måneder og da ville legen helst se en nedgang i vekten. Og det er det helt klart at hun skal få se. For frøken Helene har nemlig et hemmelig våpen.

Denne jenta har skaffet seg PT, Personlig trener om noen lurte. PT’n min har satt opp kostholdsplan og treningsplan til meg. Jeg har to trenings timer i uka sammen med PT og 1-2 dager alene.  Sukker er totalt forbudt i ukedager og helst i helger også, med unntak som bursdager og høytider. Vi har sammen satt opp et mål som er godt gjennomførbart og oppnåelig.

Jeg er ikke interessert i å bli en muskelbunt, men å ta av noen kilo og få på noen muskler er vel alltid å ettertrakte. Jeg kommer ikke til å røpe her hvor mye jeg skal ned i vekt og heller ikke når målet skal være nådd, men noen oppdateringer i ny og ned vil det nok bli.

Så heng med på min reise til å bli slim.

 img_20160616_202820.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s